Help! Mijn partner gaat vreemd

Help! Mijn partner gaat vreemd

Vreemdgaan maakt het vaak onvermijdelijk voor partners om uit elkaar te gaan. In sommige gevallen was dat misschien helemaal niet de bedoeling, maar soms is een buitenechtelijke affaire het breekijzer. Feit is dat het veel kapot maakt. Het vertrouwen is weg.

Een donderslag bij heldere hemel

Vreemdgaan leidt tot hoogoplopende ruzies en emotionele scheidingen. Niet in de laatste plaats, omdat het bij de bedrogen echtgenoot vaak als donderslag bij heldere hemel komt. Daardoor staan de partners heel anders in de echtscheiding. De ene partner is misschien al een paar jaar bezig met de grote stap, terwijl het voor de ander totaal onverwacht komt.

De juiste begeleiding

Tussen al die emoties door moeten er zaken geregeld en beslissingen genomen worden. In een dergelijke situatie kan ik rust brengen door te relativeren en de ruimte te bieden aan emoties om vervolgens weer verder te gaan met alle zaken die geregeld moeten worden. En als er kinderen zijn, zijn die natuurlijk het belangrijkste. Ondanks de boosheid en de frustraties zal je als ouders samen verder moeten. Je relatie moet een nieuwe vorm krijgen. Gelukkig weten mensen steeds vaker de ScheidingsMakelaar te vinden. Voor de juiste begeleiding in een hectische tijd waarin zoveel gebeurt.

Heeft u ondersteuning nodig bij uw echtscheiding?

Wilt u meer weten over welke zaken u allemaal moet regelen? Kan ik u ergens bij ondersteunen of heeft u behoefte aan begeleiding bij het maken van afspraken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *